Lakeshore Residence

Vila 04

Hill Villas janë të pozicionuara në pikën më të lartë të kompleksit. Pamja drejt Liqenit të Farkës dhe Malit të Dajtit do të jenë panorama e çdo dite. Organizimi me tre kate, 2-4 poste parkimi, pishinë individuale dhe oborr të gjelbëruar janë kryefjala për një jetesë në privatësi të plotë dhe komofort maksimal.

Siperfaqe Vile: 342 m2

Siperfaqe Parcele: 481.5 m2

Siperfaqe Pishine: 25.2 m2

Siperfaqe Parkimi: 68 m2

Standarte

Liqeni i Farkës dhe Mali i Dajtit do të jenë panorama e çdo ditë.

Pishinë individuale në oborrin e vilës tuaj.

2 – 4 poste parkimi për çdo vilë.

Mundësi për aktivitete outdoor falë pedonales, pistës së çiklizmit si dhe afërsisë me Liqenin e Farkës.

Arkitekturë moderne me standarte europiane ndërtimi të çertifikuara.

Aplikimin i teknologjive që sigurojnë efiçensë energjitike, duke mundësuar kursimin e energjisë së përdorur për ngrohjen dhe ftohjen e vilës.

Hidroizolim dhe termoizolim të themeleve dhe mureve perimatrale në katin -1 të çdo vile.

Ndriçim natyral falë fasadave të xhamit të cilat zënë 50% të sipërfaqeve totale.

Sistem kapot për izolimin termik të vilës duke ruajtuar ngrohtësinë në dimër dhe freskinë në verë.