Lakeshore Residence

VENDNDODHJA

Rruga Panorama e liqenit Collak Farke e Vogel, nj.administrative, Farke, Tirane

TELEFON

+355 69 44 99999

Na kontakto    PARTNERËT

    Lakeshore Residences është një nga projektet avangarde Pajtoni Group sjell Tiranë.

    bashkëpunim me një prej studiove mira arkitekturës Shqipëri UNO Architects, sjellim arkitekturë moderne dhe design bashkëkohor sigurojnë një jetesë prestigjin e merituar.