Lakeshore Residence

HILL
VILLAS

Aqua Villas janë të pozicionuara në vijën e parë të kompleksit, buzë liqenit dhe pedonales.

Ju do mund të keni akses të plotë drej Liqenit të Farkës dhe Malit të Dajtit.​​

Vila Numri: 1

Siperfaqe Vile: 342 m2

Siperfaqe Parcele: 423 m2

Siperfaqe Pishine: 25.3 m2

Poste Parkimi: 42.8 m2

Vila Numri: 33

Siperfaqe Vile: 506.3 m2

Siperfaqe Parcele: 342 m2

Siperfaqe Pishine: 23.1 m2

Poste Parkimi: 62.4 m2

Vila Numri: 14

Siperfaqe Vile: 525.2 m2

Siperfaqe Parcele: 342 m2

Siperfaqe Pishine: 21 m2

Poste Parkimi: 65.8 m2

SOL
VILLAS

Sol Villas janë të pozicionuara në zemër të kompleksit.

Shijoni rrezet e para të diellit teksa vështroni drejt Malit të Dajtit dhe Liqenit të Farkës.​

Vila Numri: 18

Siperfaqe Vile: 372.2 m2

Siperfaqe Parcele: 576.4 m2

Siperfaqe Pishine: 32 m2

Poste Parkimi: 37 m2

Vila Numri: 23

Siperfaqe Vile: 426 m2

Siperfaqe Parcele: 956.5 m2

Siperfaqe Pishine: 40 m2

Poste Parkimi: 55.3 m2

Vila Numri: 24

Siperfaqe Vile: 426 m2

Siperfaqe Parcele: 958.4 m2

Siperfaqe Pishine: 40 m2

Poste Parkimi: 54.8 m2

AQUA
VILLAS

Hill Villas janë të pozicionuara në pikën më të lartë të kompleksit.

Falë vetratave të larta ju do mund të merrni maksimumin natyrës duke përjetuar një përvojë unike banimi.​

Vila Numri: 25

Siperfaqe Vile: 461.2 m2

Siperfaqe Parcele: 861.6 m2

Siperfaqe Pishine: 73.5 m2

Poste Parkimi: 58.2 m2

Vila Numri: 28

Siperfaqe Vile: 461.2 m2

Siperfaqe Parcele: 1188.1 m2

Siperfaqe Pishine: 73.5 m2

Poste Parkimi: 54.1 m2

Vila Numri: 26

Siperfaqe Vile: 461.2 m2

Siperfaqe Parcele: 851.6 m2

Siperfaqe Pishine: 73.5 m2

Poste Parkimi: 47 m2

PARTNERËT

Lakeshore Residences është një nga projektet avangarde Pajtoni Group sjell Tiranë.

bashkëpunim me një prej studiove mira arkitekturës Shqipëri UNO Architects, sjellim arkitekturë moderne dhe design bashkëkohor sigurojnë një jetesë prestigjin e merituar.